Categorieƫn
Nieuws

LabPost. 23Feb

Het Open.Lab rondom het vraagstuk van het hondenlosloop gebied was druk bezocht. Er zijn diverse perspectieven op tafel gekomen. Een aantal bezoekers hebben de ruimte gepakt om mee te denken over de aantrekkelijkheid van de losloopvelden.  Inzichten uit deze avonden volgen snel via instagram en op het miro-board.

Daarnaast  hebben we een gesprek met thuisbezorgd gehad over een afhaalpunt. Zij gaven aan dat dit mogelijk is, zolang ze een adres hebben in het Noorderplantsoen. We besproken wat goede plekken zouden zijn om een plek te creĆ«ren. Zij gaven aan dat ze voorkeur hebben voor twee plekken in het Noorderplantsoen, maar welke dat precies zijn moet nog verder uitgedacht worden. Tegelijkertijd is het belangrijk om een fysiek ontwerp te maken voor het afhaalpunt. Hiervoor organiseren we binnenkort een MaakLab.

Ook hebben we een gesprek met de gemeente gehad. Het gesprek draagt bij aan het verbeteren van de samenwerking. Waardoor besluiten en het proces van Happy Plantsoen nauw met elkaar verbonden blijven en elkaar weten te versterken.

Afgelopen week hebben we ook een gesprek gehad met de wijkagente die verbonden is aan het Noorderplantsoen. Daaruit kwam naar voren dat de communicatie tussen de politie, gemeente maar ook burger nog verbeterd kan worden.